Home

Transilvania, tinutul misterios al contelui Dracula, ascunde frumuseti nestiute decat de foarte putini. Salbaticie pura, frumusete uluitoare si natura asa cum a fost ea creată de Dumnezeu.

Denumirea tinutului provine din limba latina: Terra Ultra Silvam ceea ce se traduce cu ,,Tara de dincolo de paduri’’. Ai curaj sa descoperi ce e in adancul acestor paduri?
Atunci…citeste mai departe.

Faceti cunostinta cu sora mai mare si mai putin celebra a Transfagarasanului: Transalpina. Cel mai inalt drum din Romania urca pana la 2145 m si strabate peisaje de o frumusete fara egal. Numit si "Drumul Regelui" acest traseu face legatura intre Transilvania si Oltenia.

Traseul Traxalpina porneste din Marginimea Sibiului, o zona uimitoare, cu sate de poveste unde traditiile romanesti se pastreaza cu sfintenie. Din Jina, ultima asezare a Marginimii, strabatem Transalpina si ne intoarcem la Sibiu pe Valea Oltului. Calatorim in aceasta aventura cu echipamente BRP CanAm Spider, traseul fiind in totalitate rutier iar durata lui de 2-3 zile.

Acest traseu de 5-7 zile cuprinde tot ce are mai bun si mai spectaculos acest tinut de legenda: paduri dese umblate doar de vietati salbatice, panorame ce l-ar face invidios pe orice fotograf din lume, izvoare cristaline si multa natura neatinsa de om.

Magica Traxilvania n-ar fi un traseu complet fara castelul Bran. Doar ca de data asta ajungem la castel pe drumuri mai putin umblate care ascund mistere stiute poate doar de contele Dracula insusi. Va incumetati la un traseu offroad cum nu ati mai experimentat pana acum? Usturoiul poate fi de mare ajutor.

Un tur la inaltime, al carui punct culminant il descoperim dupa o...coborare spectaculoasa la poalele Romaniei, unde isi are cursul faimosul fluviu Dunarea. Aici va veti afla fata in fata cu cea mai inalta sculptura din Europa: chipul regelui dac Decebal, despre care legenda spune ca ar fi ingropat comori imense in muntii pe care o sa-i strabatem la intoarcere.

Un traseu spectaculos cu panorame incredibile care trece prin chei de rauri repezi si limpezi. Vom vizita pesteri si manastiri iar uneori ne vom folosi de barca pentru a ne putea deplasa pe Dunare. Aceasta experienta este in totalitate off road si este efectuata cu echipamente BRP CanAm. Durata este de 7 zile.

Chiar daca sunteti in tinutul contelui Dracula, siguranta dumneavoastra este pe primul loc si facem totul pentru ca experienta in Transilvania sa fie sigura si lipsita de orice fel de evenimente mai putin placute. Iata cele mai importante masuri de siguranta si servicii pe care vi le oferim:
– Transfer de la/ si la orice aeroport din Romania;
– Translator 24/24;
– Ghid pe toata durata experientei;
– Echipament de protectie inclus;
– Monitorizare GPS permanenta;
– Asigurare medicala inclusa;
– Trasee verificate si parcurse in prealabil de catre noi;
– Asistenta permanenta cu un vehicul care merge in paralel cu traseul off road. Acest vehicul transporta: combustibil, un ATV de rezerva si bagajele, pentru a va oferi un confort  sporit pe durata experientei;

– Cazarea si masa sunt in locatii atent verificate si selectionate;
– La solicitarea dumneavoastra se pot efectua transporturi de persoane de la si spre orice destinatie din Europa. Transporturile se efectueaza cu vehicule Mercedes-Benz V-Klasse, oferindu-va astfel maximum de confort in calatoria spre aceasta experienta de neuitat care se cheama Traxilvania;
– Evenimentele noastre sunt organizate intotdeauna in exclusivitate pentru clientii nostri deci nu este obligatoriu un numar minim de participanti;
– Pentru inchirierea unui vehicul din flota noastra este obligatorie blocarea unei garantii pe un card de credit;
– Suntem disponibili si deschisi pentru orice alte solicitari pe care le aveti;

Ce vedeti aici sunt poze facute pe toate traseele Traxilvania, poze 100% reale, facute de impatimiti ai naturii care ne-au fost alaturi si care au surprins o parte din experienta aceasta inedita.

Ne-am propus transparenta totala in ceea ce priveste pretul. Pana la urma, veniti intr-un loc strain si e normal sa aveti un control al costurilor.
Preturile alaturate sunt cele reale, fara taxe ascunse sau alte artificii de marketing.

ATV……………..220€ + TVA/zi
SSV……………..250€ + TVA/zi
Snowmobil ……300€ + TVA/zi
Spider…………..300€ + TVA/zi

TVA Romania: 19%

Va puteam povesti de ce suntem diferiti de toti ceilalti,
dar preferam sa va aratam acest lucru. Aventura vietii
dumneavoastra e la un mail sau telefon distanta.
Imaginati-va fiecare detaliu al experientei si pe urma inmultiti totul
cu 100. Atat de incantat veti fi de aceasta experienta
pe care am numit-o simplu dar creativ: Traxilvania.

Iulian Titonea – general manager

En / Ro – 0040 765605670

De – 0040 752040566

mail:
info@traxilvania.ro
iulian@traxilvania.ro
office@traxilvania.ro